Exàmens oficials

A “The English Lodge” preparem adults i joves per als diferents exàmens oficials. La demanda d’aquests tipus de titulacions s’ha tornat molt alta i entenem perfectament la importància d’aquests exàmens. Oferim cursos de preparació especialitzats per a exàmens com:

- FCE (The Cambridge First Certificate in English)

- CAE (The Cambridge Certificate in Advanced English)

- CPE (The Cambridge Certificate of Proficiency in English)

- KET (The Cambridge Key English Test)

- PET (The Cambridge Preliminary English Test)

Checklist

Per a obtenir més informació sobre les nostres classes de preparació per a exàmens, si us plau no dubtis en contactar amb nosaltres:

E: info@englishlodge.es
T: 931.899.426

Contacti’ns Pàgina

Un desglossament de les classes de preparació per a l’examen Les ofertes rústic anglès es pot trobar a continuació:

Tipus d’exàmen
Descripció
KET: The Cambridge Key English TestAquest és un examen de nivell pre-intermedi i demostra que es té un bon nivell bàsic d'anglès. També li dóna a l'estudiant una valuosa experiència fer un examen internacional.
PET: The Cambridge Preliminary English TestAquest és un examen de nivell intermedi i demostra que la capacitat d’aplicar els coneixements d'anglès per treballar i estudiar.
FCE: The Cambridge First Certificate in EnglishEl FCE és un examen de nivell intermedi alt. És, probablement , l'examen més popular que la Universitat de Cambridge ofereix i demostra la teva capacitat per a usar l’anglès rutinari, tan escrit com parlat.
CAE: The Cambridge Certificate in Advanced EnglishAquest és un examen de nivell avançat i s'ha convertit en un títol cada vegada més desitjat. La necessitat de tenir un bon nivell de coneixements d'anglès per al treball i l'estudi és molt alta , i aquest examen demostra que l'estudiant destaca entre la multitud.
CPE: The Cambridge Certificate of Proficiency in EnglishEl Proficiency és la qualificació d’anglès més alta que ofereix la Universitat de Cambridge. Aquest títol demostra l’adquisició d’un alt nivell d'anglès i és molt útil quan s'estudia a alts nivells en el món acadèmic o en un entorn laboral internacional.